tirsdag 26. oktober 2010

Stålis i måneskinn


Når fjellet er tomt for snø, vannene isfrie og månen på sitt flotteste, ja da er det bare å komme seg ut - tidlig. Når disse bildene ble tatt, skrattet en rypestegg i et kjør på andre siden av vannet. En opplevelse i seg selv.  Det å møte dagen liggende på et reinsdyrskinn med kamera på stålisen langt inne i fjellet er den beste medisin, garantert!  Håper noen får litt stemning av bildene.

Så dukket pluteslig denne, eller disse
skapningene opp i isen.

7 kommentarer:

 1. Dette kommer man i stemning av ja.
  Flotte bilder alle sammen, men likte spesielt de to første med måneskinn.

  Tommy S

  SvarSlett
 2. Stemning til tusen, herlig å være ute på denne tiden.
  Oddmund

  SvarSlett
 3. Du formidler stemningen bra her. Det ser kaldt ut også! For min del er bilde 3 og det siste de beste. Liker oppbygningen i nr 3 med stråene i isen og dybden i bildet, og så er jo fluefisker'n i det siste bildet tøff da!

  SvarSlett
 4. Hei! takk for kommentarer. Espen, artig at du ser en fluefisker. Jeg ser flere, en frosk, en fugl og en tann, men ingen fisker :-)

  SvarSlett
 5. Når jeg ser nøyere etter er jo den ene skotuppen hans lengre enn fiskesnøret... Men det er jo sånt som fort kan skje når man er ivrig og kler på seg sjøl.

  Jeg ser i hvert fall en liten, snømann-aktig type med store sko som breibeint kaster mot venstre. Han får nesten flua i hodet. Fine buktninger i snøret!

  SvarSlett
 6. God stemning her, jeg liker virkelig fargen i lyset, det blir helt spesielt. Du har helt rett i at slike opplevelser er den beste medisin, man får den faktisk uten resept også :) Er nok mange livsstilsykdommer som hadde vært unngått om man kunne ligget ved slike vann innimellom.

  Øyvind

  SvarSlett
 7. Takk alle sammen for kommentarer. Alltid moro å få litt tilbakemeldinger, ikke minst nyttig :-)
  Espen, jeg ser flufiskeren nå :-) Øyvind, ja du har nok rett, dette er både psykologi og trim på en gang.

  SvarSlett