mandag 13. desember 2010

Villmarksjenta.blogg.no ( Den nye Lars Monsen? )

Dere bør kikke på denne bloggen. Jenta heter Maria og er 15 år.  Hun er ekte og fantastisk glad i naturen.  Denne jenta sover ikke inne, hun har egen plass på verandaen der hun tilbringer nettene på reinsdyrskinn i sovepose, hele året!. Det er ikke tull, men fakta.  Det siste året har hun gått enda lenger og etter at hun ble konfirmert i høst har pengene gått til innkjøp av telt og kano ++ Se bloggen hennes her. http://villmarksjenta.blogg.no/1292185625_overnatting_i_telt_p_.html#comment

I vår hadde jeg henne med på Orrhaneleik, sammen med min egen datter som er like gammel.   Jeg har vel aldri sett noen som har hatt mer intens interesse, og ekte glede over å få se orrfuglene enn Maria.  Til sammenligning sov min datter like godt som hun pleier hele leiken igjennom. Det var førtse gang på Leik for Maria.  Helgen etter dro hun med Mamma, Pappa og begge søsknene sine, for dette måtte de se!

Se bloggen hennes http://www.villmarksjenta.blogg.no/  Maria har også begynt å ta en del bilder, med et kompaktkamera.  Syntes hun fortjener noen tilbakemeldinger, så ta en kikk og legg igjen en kommentar.  Spre gjerne ryktet folkens :-) Denne jenta snakker allerede om å gå Norge på langs.

1 kommentar: