onsdag 17. februar 2010

Nærmiljø

Fant meg en blå container og en pose med brødbiter :-) Det blir action av sånt, iallefall hvis det er måker i nærheten. Her to stykker i full kamp om en liten bit, god fototrening mens det gir spennende og fartsfylte bilder.


2 kommentarer:

  1. Veldig kult bilde!
    Har sansen for slike bilder, og har tatt endel av samme slaget selv. Litt utradisjonelt format med fasongen og plasseringen av motivet gjør at det funker bra synes jeg. Mulig et kvadratisk format også kunne blitt bra, men hadde nok virket litt trangere.
    Ellers viktig at du har fått med noen elementer som gjør at man kan se hva motivet er, som det røde nebbet, et bein og øyet. Særlig øyet er bra du har med. Uten øyet hadde nok motivet vært litt med upersonlig siden man ikke får så bra kontakt med fuglene.

    SvarSlett
  2. Hei, takk for verdifull kommentar :-) Jeg har også sett elementene som du nevner, ikke lett å planlegge, men superviktige for om bildet blir ok eller ikke. Selv syntes jeg øyet på den ene måka er det viktigste i tillegg til kontrasten hvitt blått. Beskjæringen ble gjort slik for og få litt luft "foran" fuglene.

    SvarSlett