mandag 22. februar 2010

Kråke

Målet i helga var å få tatt noen bilder av Korp i snøfokk på åteplassen, men slik gikk det ikke. Korpen gjorde et lite "touch and go" og mer så jeg ikke til den. Men Kråka svikter sjelden. Her legger jeg ut to versjoner, begge har blitt pyntet litt på i Elements ved å fjerne en stripe av snø over øyet,og litt på fjæra. Det ene bildet har jeg fjernet all farge i bortsett fra kjøttet i nebbet som jeg økte metningen i. Artig å leke seg litt. Bildet er også beskjært. Syntes selv at Kråka ble ok, hvis noen har lyst til å kommentere er det bare flott.

V1V24 kommentarer:

 1. Av disse to synes jeg uten tvil at V1 er den beste. Som du selv sier kan det være gøy å leke seg litt, men i dette tilfellet ble fargen litt malplassert etter min mening.
  Ellers skaper snøværet fin stemning her. Det ser surt og kaldt ut. Trodde først at kråka satt bak en stein og at det var tørt gress som stakk opp, men det er vel åtet ditt vil jeg tro. Alt i alt et tett og fint portrett av kråka.
  Ser gjerne ravn når denne er på plass! Får du andre fugler ned også? Hønsehauk kanskje?

  SvarSlett
 2. Hei, takk for dine konstruktive meninger :-) Jo, du har helt rett det er øret og hårene til elgen som ligger der. Aktiviteten på åteplassen er i ferd med å ta seg opp, og jeg har jo håp om å få hønsehauken på: -) Det er ikke så mye ørn her på Østlandet men en og annen finnes. Jeg har vært så heldig å fått hønsehauk "rett i linsa" på orrhaneleik tidligere. Den slo orrhanen ca. 4 minutter inn i leiken. Den ble sittende rett foran meg i 2 timer mens den spiste seg mett. Orrfuglene ble borte, men kom faktisk tilbake og begynte å spille mens "broren" ble spist. Da var det litt lite med 8Giga brikke :-) Tok over 400 bilder av hendelsen, ett av dem finner du her på bloggen. Skal fortelle deg at det var litt av en naturopplevelse. Bilde av Ravn kommer så fort jeg har det - håper på ravn i snøvær - det er slike bilder jeg liker :-) Igjen takk for tilbakemelding. G

  SvarSlett
 3. Du kan se linken her for bilde av hønsehauken :-)

  http://gjermundfoto.blogspot.com/2009/12/spesialist-pa-orrfugl.html

  SvarSlett
 4. Der var hauken ja! Utrolig facinerende og direkte blikk på de gutta der. Skjønner godt at det er en opplevelse. Plutselig er den på plassen din...

  SvarSlett