mandag 26. april 2010

Vårens vakreste

Det er fortsatt ganske mye snø i skogen, høneuka ser ut til å vente på seg. Men det nærmer seg, røyene garter, og er nå nede på bakken - i løpet av et par dager nå så skjer det - blir lite søvn av dette :-) - Men jøss så artig!5 kommentarer:

 1. Flotte bilder, har selv flere bomturer på tiurleiken i år.
  Mvh/Oddmund

  SvarSlett
 2. Hei, takk skal du ha for kommentar. Tiuren her hos meg har også vært litt "rar", men det bør vel løsne nå. I morra kveld bærer det ut igjen.

  SvarSlett
 3. Hei der

  Flotte tiurbilder!!
  Merker at det blir litt lite søvn i disse tider. Men deilig å tilbringe nettene ute på denne tida.
  Prøvde meg selv for første gang på tiurleik i helga. Men la meg litt feil. Kanskje det ikke er for seint å prøve en gang til helga igjen.

  Tommy S

  SvarSlett
 4. Hei Tommy, takk skal du ha. Du kan ligge på Tiurleik iallefall til 17 Mai. Høneuka da for lengst over, men du kan få både gode kvelds og morraspill fortsatt. Jeg skal iallefall ut et par ganger til. Akkurat mens jeg skriver fikk jeg tekstmelding fra en kamerat som nå ligger på leiken - det klunker og spiller overalt nå kl. 2236. Forrige kvelden spilte de til 23 iallefall - det var siste gang jeg så på klokka før Ole Lukkøye. Lykke til neste gang :-)

  SvarSlett
 5. To ganske klassike og fine bilder fra leiken du viser her. Liker godt snøstripa i bunnen, og at man ikke ser hele fuglene.

  SvarSlett