onsdag 7. april 2010

Hyttemeis

Påsken er over og det er på tide å blogge litt igjen :-) Noen bilder har det blitt i påsken, masse herlig snøvær og rusk i fjellet. Meisene svikter aldri og mye moro kan man ha rett utenfor hytteveggen. Måren tok seg også en tur innom - men på svarte natta selvfølgelig.. Så derfor ble det mest småfulg. Her er ett bilde jeg syntes ble ganske ok.

2 kommentarer:

  1. Slett ingen dum variant av småfugl-temaet du viser her. Er det elggevir den sitter på?
    Lyst og enkelt, men uten å vise hele motivet. Synes det funker. Litt usikker på beskjæring men det kan ha noe med at kun den ene vingen er ute, og at man derfor "forventer" noe mer på venstre side?

    SvarSlett
  2. Hei, ja det er et elggevir den er i ferd med å lande på. Svartmeisen ligger på "innflyging" og krenger mot høyre, derfor ser vi ikke den høyre vingen. Så begge vingene er ute, men den høyre blir borte bak snøkanten som dannes der bakken heller litt utover. Bildet er ikke beskjært slik det fremstår nå, men blir naturlig beskjært på grunn av komposisjonen. Det er mao. komponert med dette i tankene. Skulle kanskje, som du sier, komponert bildet med fuglen litt mer til venstre. På den annen side er det vanskelig å få disse krabatene til å komme inn akkruat der man ønsker. Før eller siden blir det vel riktig:-) Supert at du kommenterer :-) det er nyttig! mvh Gjermund

    SvarSlett