mandag 10. mai 2010

På den ytterste ø

Ooops det var langt ned for en liten krabat. Vått er det og. Edderkoppen ser ut til å ha tatt farge av pinnen den sitter på. Hvor lenge har den sittet der, mon tro. Mellom to leiknetter er det fint å ha et lite tjern man kan bruke masse fototid på.


2 kommentarer:

  1. Her ser det ut som valget står mellom å bli fuglemat eller fiskemat... Skjønner han blir litt betenkt.
    Litt annerledes bilde av edderkopp du viser her. Fine fargetoner og en komposisjon som er helt grei i forhold til motivet. Liker at vannet har litt bevegelse og dermed linjer og ringer som gjør det litt mer spennende. Tror helt blankt vann hadde gjort bildet ganske kjedelig.

    SvarSlett
  2. Hei, takk for tilbakemelding. Meningen var å vise et litt annerledes bilde, der plassering av edderkoppen var ment å vise hvor strandet den egentlig er. Derfor ble også komposisjonen som den ble, med midtstilt motiv hvor ringene rundt pinnen i vannet var viktig å få med. Det var også viktig å vise pinnen som forsvinner ned i det blå.

    Enig i at dersom vannet hadde vært flatt, hadde det vel ikke blitt et godt bilde. Nå ble jeg imidlertid ganske fornøyd med uttrykket i dette bildet selv :-)

    SvarSlett