lørdag 20. mars 2010

"Det nærmer seg"

Jeg har den siste tiden forsøkt å bli bedre på kjappe småfulger, det er neimen ikke lett :-) Jeg har valgt å gi innegget navnet "det nærmer seg". Med det mener jeg at jeg nærmer meg en måte og få til dette på slik at "metoden" kan utvikles videre. I det rette miljøet kan disse fuglene bli riktig så flotte blinkskudd, det er planen :-) Jeg har bevisst tenkt motlys for å få vingene frem. Viser her et par jeg syntes nærmer seg.


Kjøttmeis 1

Kjøttmeis 2

4 kommentarer:

 1. Der kom småfuglene ja!

  Det første synes jeg er bra komponert, og lyset er flott. Imidlertid synes jeg det er litt for lite farger til å fungere som fargebilde. Tror en svart/hvitt variant kunne vært en løsning her. Da gjør det heller ikke noe at selve fuglen er litt grumsete.

  Bilde nr 2 er jo helt rått! Utrolig fin vifteform på både hale og vinger. Bra plassering av fulgen. Her kommmer jo lyset til sin rett også.

  Du får fortsette å legge ut slike bilder ettersom prosjektet ditt går framover. Artig med fuglebilder der det skjer litt.
  Hva med å bruke blits? Har du testa det noe særlig? Tenker for å få litt mer farge og lys under fuglene.

  SvarSlett
 2. Hei, tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger - som alltid. Jeg prøver en versjon i svart hvitt. Er i gang med å prøve blitz:-) Som du sier er det artig med slike bilder og de gir meg (oss) et innblikk i hvordan disse fuglene er skapt. Kjøttmeisen blir jo rund i formen, lik et rotorblad på et helikopter :-)

  SvarSlett
 3. Tøft! Liker begge bildene veldig godt, kjempebra!

  SvarSlett
 4. Takk takk, veldig hyggelig av deg å legge igjen en tilbakemelding :-) Ser mye på bloggen din! Stå på, grip fremtiden mens du ennå er ung - du ser ut for å ha tatt noen, i mine øyne, gode valg. Bildene dine er utrolig flotte!

  SvarSlett