onsdag 24. mars 2010

Magic Moment

Å være til stede ute i naturen når månen bryter horisonten er magisk, det er bare å nyte. Å ta vare på øyeblikket er vanskelig. Dette bildet er så nær jeg kommer akkurat nå. Jeg liker stemningen - men så opplevde jeg også dette minuttet selv. Kanskje er det noen der ute som opplever noe av det samme når de ser bildet, i såfall har jeg klart å gjenskape noe. Bildet krever at man ser nærmere etter - mystikken ligger der.


2 kommentarer:

  1. Stemningsfullt og mystisk!
    Likte motivet godt, men er usikker på beskjæringen. Hva tror du om et kvadratisk format med midtstillt motiv? Mulig det funker bra.

    SvarSlett
  2. Hei igjen. Jeg liker slike bilder svært godt og prøver og formdidle det jeg selv opplever der og da. Bildet slik det er levert her, er nøyaktig slik det ble komponert. Mulig det kan være spennende med en kvadratisk beskjæring. Skal prøve. Grunnen til at den mørke tyngden ligger til venstre er at månen kom derfra i svak stigning, nesten horisontalt. Derfor følte jeg i komponeringen at den delen av bildet hørte med i historien, men det er jo umulig for betrakteren å se. Takk for god kommentar - som vanlig :-)
    Ha en riktig God Påske.

    SvarSlett